SERVICII DE CURĂȚĂTORIE ȘI SPĂLĂTORIE

 %Post Title
 %Post Title
Soluție de curățat fibre delicate: Sistemul Lagoon (cea mai performantă tehnologie)
Primul și unicul sistem profesional de îngrijire a materialelor și de curățare umedă agreat de Woolmark și Electrolux că alternativă ideală la curățarea chimică. Sistemul Lagoon este similar cu wetcleaning dar este mai performant.
Pentru sistemul Lagoon sunt pretabile atât hainele care prin specificația tehnică trebuie curățate chimic (curățătorie chimică ecologică), cât și hainele care trebuie spălate cu detergenți clasici sau ecologici.
Cu alte cuvinte, sistemul Lagoon (cea mai performantă tehnologie) înlocuiește cu mare succes atât curățarea chimică ecologică, cât și spălarea clasică.
Experiență personalului acumulată de la înființarea Eco Clean în anul 2000, alături de utilajele de ultima generație, sunt rețeta perfectă pentru serviciile de calitate pe care le oferim în domeniul curatatoriilor ecologice, cât și al spalatoriilor destinate hainelor, covoarelor și lenjeriei.
Despre ce este vorba?
Curățarea umedă are la bază utilizarea apei ca agent natural de curățare a lânii și a altor fibre delicare, împreună cu:
– acțiune mecanică
– detergent
– temperatură
Lagoon este o soluție ecologica
Prin utilizarea apei in locul dizolvantilor, diminuati impactul asupra mediului in momentul curatarii articolului vestimentar.
Lagoon este cel mai bun din punct de vedere al calitatii
– mirosului
– finetii
– intensitatii culorilor
– creste durata de folosinta a camasilor, sacourilor, costumelor, rochiilor, pantalonilor etc.
1. Lagoon este o solutie ecologica
Prin utilizarea apei in locul percloretilenei sau a altor solventi se diminueaza imapctul asupra mediului in momentul curatarii articolului vestimentar.
2. Lagoon este cel mai bun din punct de vedere al calitatii:
– spalarii
– mirosului
– finetii
– intensitatii culorii
3. Sistemul Lagoon este cel mai complet si flexibil sistem de spalare din lume.
4. Utilajele folosite sunt de ultima generatie.