%Post Title

22+
ani

Eco Clean ™, de peste 22 de ani alături de tine

Din anul 2000.

Servicii complete de spălătorie și curățătorie chimică ecologică de tip Lagoon (cea mai performantă tehnologie) Inaugurată în anul 2000, Eco Clean SRL a devenit una dintre companiile românești cu tradiție în domeniul prestării de servicii specializate de curățătorie, spălătorie și curățenie adresate atât segmentului de clienți persoane fizice, cât și sectorului industrial.

Spălătorie-curățătorie

Spălătorie-curățătorie
industrială

Curățenie profesională

Spălătorie-curățătorie covoare

Croitorie

DDD

Cele mai complete servicii și experiență de 22 ani.

 • Spălătorie haine și curățătorie chimică ecologică tip Lagoon – Eco Clean™.
 • Curățătorie haine piele.
 • Curățătorie și spălătorie articole de lux (rochii de seară, rochii de mireasă, costume, pantaloni, sacouri, cămăși de ocazii.)
 • Scos pete haine.
 • Finisaje cu abur cu mese de călcat și manechine profesionale.
 • Spălătorie și dezinfecție lenjerie hotel.
 • Spălătorie și dezinfecție lenjerie unități sanitare.
 • Servicii curățenie profesională pentru birouri, apartamente, firme, hale și alte immobile.
 • Servicii dezinsecție.

S.C. ECO CLEAN SRL, este o companie 100% cu capital românesc, care a luat  ființă în februarie 2000 și care are ca obiect de activitate croitorie, curățătorie și spălătorie chimică ecologică și curățătorie.

 %Post Title

POVESTEA NOASTRA

Februarie 2000

-A luat ființă Eco Clean™- Spălătorie / curățătorie ecologică, Brand 100% românesc cu centrul din stradă Polonă nr.113A, București

Martie 2002

Am început extinderea rețelei Eco Clean™ prin deschiderea unui nou centru în Iancului strada Mihai Bravu, nr.122, sector 2, București.

2002

Locul 1 în “Topul Național al firmelor ediția IX 2002” la categoria Servicii sociale, microîntreprinderi.

2002

Locul 1 pe București și pe România atribuit de către Camera de Comerț și Industrie a României ediția IX 2002

Aprilie 2003

Inaugurarea diviziei de curățenie.

Noiembrie 2004

Marca Eco Clean™ devine marcă înregistrată ®.

Decembrie 2005

Am ajuns la 100 de salariați.

Iunie 2006

Am deschis divizia industrială de spălătorie destinată marilor clienți.

Septembrie 2009

Am ajuns la 200 de salariați.

2010

Locul I după cifra de afaceri pentru București și Ilfov atrbuit de către Topul național al firmelor private.

2013

Am inaugurat tehnologia “Lagoon” la Mall Promenada.

2014
Am ajuns la un număr de circa 300 de angajați.
 
2015

Locul I în Top Afaceri România, sectorul 1, București.

Aprilie 2017
Am implementat sistemul “ Lagoon” cel mai modern și ecologic sistem de curățare existent, la toate spălătoriile din rețeaua Eco Clean ajungând la cea mai modernă și performantă rețea de curatatorii și spălătorii din România.
 
2019
Locul 1 în Top Afaceri România - top pentru România Întreprinderi cu Capital Românesc
2019
LOCUL 1 în Top Afaceri România - Top pentru Întreprinderi Mijlocii, Sectorul 1, domeniul 96: Alte activități de servicii
2020
Locul 1 în Top Afaceri România - top pentru România Întreprinderi cu Capital Românesc
2020
LOCUL 1 în Top Afaceri România - Top pentru Întreprinderi Mijlocii, Sectorul 1, domeniul 96: Alte activități de servicii
2021
Diplomă pentru cea mai mare firmă din România - Top pentru România, Sectorul 1, domeniul 96: Alte activități de servicii
2021
Locul 1 în Top Afaceri România - Top pentru Sectorul 1, domeniul 96: Alte activități de servicii.
2022
Locul 2 Topul național al firmelor private - după cifra de afaceri la categoria IMM-uri.

Cum am crescut

Ceea ce a început în anul 2000 la inițiativa a doi tineri și cu doar 3 angajați, a reușit să ajungă una dintre cele mai moderne rețele de spălătorii și curatatorii ecologice din România, atât datorită calității superioare a serviciilor prestate cât și a fidelității clienților noștri, care au înțeles că la noi, ei, clienții noștri vor fi întodeauna pe primul loc. Cu o cifră de afaceri promițătoare și un număr impresionant de salariați atent selecționați în funcție de calificare și profesionalism, care au un singur scop și anume mulțumirea deplină a clienților noștri. Personalul angajat este calificat, flexibil, deschis la tot ce este nou în domeniu și se află în permanență la dispoziția clienților.

Managmentul societății este asigurat de persoane cu pregătire economică și tehnică de specialitate ceea ce a dus la o creștere semnificativă a cifrei de afaceri anuală dezvoltând atât segmentul de clienți persoane juridice printre care enumerăm câteva firme care au apelat la serviciile noastre din domeniul hotelier, industrial și medical (Hotel Intercontinental; Hotel Sheraton; Hotel Ramada Plaza & Parc ; Hotel Marriot; Hotel Ibis; Hotel Phoenicia; Hotel Hillton; Hotel Crown Plaza; Sanador; MedLife, Monza; Regina Maria, etc.), precum și segmentul de clienți persoane fizice, printr-o bună distribuire a centrelor de colectare și producție ale societății Eco Clean™ croitorie, spălătorie și curățătorie chimică ecologică.
Utilajele aflate în dotarea Eco Clean™ spălătorie și curățătorie chimică ecologică sunt de ultimă generație, ceea ce face posibil că procesul de curățare haine, spălare haine, spălare lenjerie, uscare și călcare să atingă cele mai înalte standarde de calitate și eficientă.

SC ECO CLEAN SRL este marca inregistrata.
După inaugurarea din februarie 2000, SC Eco Clean SRL  a devenit unul dintre cele mai importante branduri cu activitate de croitorie, spălare și curățătorie ecologică care activează în România fiind singura care ocupă integral toate segmentele de spălătorie, curățătorie ecologică și croitorie fiind structurată astfel:

 1. Divizia de spălătorie, curățătorie și croitorie destinată populației pentru articolele textile, piele și blană
 2. Divizia de spălătorie și curățătorie pentru covoare
 3. Divizia industrială destinată marilor clienți (Hoteluri, Industrie, Spitale, Unități Sanitare, Cămine, etc.)
 4. Divizia de curățenie destinată atât populației cât și segmentului industrial și corporate

Printre multe premii obținute de către SC Eco Clean SRL , care este și marca  înregistrată, pe parcursul anilor menționăm cele primite în anul 2019 și anume locul I în Top Afaceri de către Camera de Comerț și Industriei a României. În ultimii ani prezența noastră în acest Top este constanța.

Primul centru a fost deschis pe stradă Polonă, aproape de intersecția cu B-dul Ștefan cel Mare și strada Floreasca în proximitatea stadionului Dinamo, spitalului de Urgență Floreasca și a spitalului Euroclinic.

De la înființarea curatatoriei și spalatoriei ecologice Eco Clean™, am folosit un proces tehnologic inovativ pe care l-am modernizat întodeauna pentru a ține pasul cu toate schimbările tehnologice care au apărut.

În prezent în cadrul procesului inovator folosim tehnologia LAGOON pentru spălarea și curățarea WETCLEANING .

Tehnologia Lagoon este prietenoasă cu mediul și cu hainele dumnevoastră. Fie că aduceți la spălat și curățat cămăși, pantaloni, stofe, paltoane, tricouri, halate, eșarfe, fulare, fuste, pulovare, lenjerie, pijamale, prosoape, pilote, perne, paturi, perdele, draperii, rochii de mireasă sau rochii de seară vor avea parte de o întreținere și prestație delicată, fără prespalare și fără stoarcere. Apă este dedurizata, detergentul și balsamul fiind de cea mai bună calitate, marca ECOLAB. În procesul de spălare și curățare ecologică Lagoon nu facem nici un compromis legat de calitatea produselor folosite (apă dedurizata, detergent, balsam, umerașe, etc.).

Spălarea articolelor de îmbrăcăminte, textile și confecții se realizează la temperaturi scăzute pentru a nu se deteriora materialul. Fiecare ciclu de spălare are un program pentru dezinfecție marca ECOLAB.

Deasemenea în cadrul spălării și curățării Lagoon folosim  mese de călcat de ultima generație precum și roboți și manechine pentru finisajele cămășilor, sacourilor, pantalonilor, paltoanelor etc.

Finisajul articolelor de îmbrăcăminte, textile și confecții se realizează prin abur, acestea neintrând în contact cu fierul de călcat decât atunci când este absolută nevoie.

Pentru obiectele de îmbrăcăminte de ocazie pe care le folosiți la nunți, botezuri, serate, spectacole, petreceri de firma, evenimente și anume rochii de mireasă și rochii de seară, pantaloni, sacouri, costume, veste, fracuri, papioane, cravate etc.  procesul de spălare și curățare Wetcleaning Lagoon este ideal deoarece este foarte prietenos cu mediul și cu produsele, acestea mențînându-și culorile.

În cadrul procesului de spălare și curățare ecologică Lagoon sacourile, pantalonii, cămășile, lenjeria, rochiile, fustele, etc. își vor pierde mirosurile neplăcute, mirosurile de transpirație și capătă un miros proaspăt , miros de curat, culoriile recăpătîndu-și tonusul.

Personalul Eco Clean, croitorie, spălătorie curățătorie ecologică Lagoon are obligația de a verifică eticheta fiecărui obiect de îmbrăcăminte și de a citi cu atenție instrucțiunile și simbolurile date de producător.

Personalul curatatoriei și spalatoriei ecologice Eco Clean trebuie să verifice cu atenție fiecare produs și să observe dacă acesta este deteriorat, tocit, uzat, pătat, rupt, dacă are vicii ascunse, dacă există pericol de migrare a culorilor și să informeze clientul.

Pentru produsele care nu au eticheta, personalul calificat al Eco Clean va poate sfătui dar decizia finală este a clientului, prestația de spălare și curățare efectuându-se pe garanția clientului.

Divizia pentru populație a croitoriei, spalatoriei și curatatoriei Eco Clean are o experiență îndelungată luând naștere în februarie 2000. De-a lungul celor 22 de ani de activitate personalul de profesioniști al societății noastre a căpătat multă experiență pe care o pune în slujba clienților săi.

La cerere putem executa urmatoarele servicii:

 • curățenie după constructor
 • curățenie de întreținere
 • dezinfecție, dezinsectie, deratizare
 • întreținere fațade

Scopul nostru este imbunatatirea si largirea continua a gamei de servicii oferite clientilor, iar rezultatele se concretizeaza permanent prin trendul ascendent al numarului clientilor si vanzarilor, precum si prin certificarile obtinute de-a lungul anilor. Astfel, rezultatele inregistrate au condus la premierea Eco Clean SRL de catre multe institutii. In viitor, grupul de firme EcoClean SRL urmareste intarirea pozitiei pe piata serviciilor de curatatorie – spalatorie prin deschiderea de noi centre de productie avand in vedere achizitionarea unor de linii tehnologice de mare productivitate, ceea ce va duce la costuri de productie reduse si implicit la o competitivitate mare pe piata serviciilor.