SERVICII DE CROITORIE

 %Post Title

Odată ce ai descoperit că hainele tale au defecte, e timpul să le aduci la croitorie la Eco Clean. 

Ne-am lărgit gama de servicii pentru a îndeplini cât mai pe deplin misiunea noastră de a avea grijă de hainele tale. 

Procesul de retușare și sau reparații poate fi adaptat pentru produse de tipul:

  • Hainelor obișnuite
  • Pieselor vestimentare delicate 
  • Rochiilor și costumelor de ocazie
  • Perdelelor
  • Draperiilor

Secția de croitorie Eco Clean oferă servicii de retușare, strâmtare, scurtare, cusături tiv etc. Până în prezent, nu oferim servicii de croit haine proprii. 

Înainte de a decide procesul de retușare, specialiștii noștri vor inspecta produsele pentru a constata starea de degradare a produselor, gravitatea defectelor, precum și elemente care pot interveni în timpul retușului (îndepărtare fermoare, descoasere și refacere tiv etc.).

De asemenea, este analizată și natura fibrei utilizate în confecționarea țesăturii și starea de uzare a materialului pentru a identifica orice defect și a ne asigura că retușul adresează fiecare problemă identificată. 

După analiza atentă a stării hainelor care necesită retușuri, specialistul te va ghida prin procesul de retușare, explicându-ți pașii necesari și implicațiile fiecăruia.   

Odată ce a fost identificată zona cu defecte, retușul începe cu îndepărtarea elementelor adiacente care pot împiedica procesul de reparare (etichete, fermoare, capse etc.). 

În cele mai multe cazuri, urmează o etapă în care hainele sunt descusute, pentru a permite refacerea zonei defectate, fie prin adiție de material, fie prin îndepărtarea materialului afectat. Acolo unde este necesară adiția de material, vor fi selectate cele mai potrivite piese, pentru a păstra aspectul original al hainelor. 

Apoi se recurge la coaserea efectivă, etapă în care hainele încep să arate din nou la fel ca noi. 

Retușurile diviziei de croitorie au loc cu ajutorul echipamentelor moderne, care permit păstrarea calității și texturii materialului în procesul de coasere. 

După ce produsul a fost retușat, hainele sau perdelele sunt apoi călcate cu abur pentru a reda forma potrivită materialului și pentru a fixa noile cusături. 

Eco Clean oferă servicii de croitorie în locațiile sale din Afi Cotroceni, Promenada și Mega Mall, în București.