Eco clean

De la înființarea curatatoriei și spalatoriei ecologice Eco Clean, am folosit un proces tehnologic inovativ pe care l-am modernizat întodeauna pentru a ține pasul cu toate schimbările tehnologice care au apărut.

În prezent în cadrul procesului inovator folosim tehnologia LAGOON pentru spălarea și curățarea WETCLEANING .

Tehnologia Lagoon este prietenoasă cu mediul și cu hainele dumnevoastră. Fie că aduceți la spălat și curățat cămăși, pantaloni, stofe, paltoane, tricouri, halate, eșarfe, fulare, fuste, pulovare, lenjerie, pijamale, prosoape, pilote, perne, paturi, perdele, draperii, rochii de mireasă sau rochii de seară vor avea parte de o întreținere și prestație delicată, fără prespalare și fără stoarcere. Apă este dedurizata, detergentul și balsamul fiind de cea mai bună calitate, marca ECOLAB. În procesul de spălare și curățare ecologică Lagoon nu facem nici un compromis legat de calitatea produselor folosite (apă dedurizata, detergent, balsam, umerașe, etc.).

Spălarea articolelor de îmbrăcăminte, textile și confecții se realizează la temperaturi scăzute pentru a nu se deteriora materialul. Fiecare ciclu de spălare are un program pentru dezinfecție marca ECOLAB.

Deasemenea în cadrul spălării și curățării Lagoon folosim  mese de călcat de ultima generație precum și roboți și manechine pentru finisajele cămășilor, sacourilor, pantalonilor, paltoanelor etc.

Finisajul articolelor de îmbrăcăminte, textile și confecții se realizează prin abur, acestea neintrând în contact cu fierul de călcat decât atunci când este absolută nevoie.

Pentru obiectele de îmbrăcăminte de ocazie pe care le folosiți la nunți, botezuri, serate, spectacole, petreceri de firma, evenimente și anume rochii de mireasă și rochii de seară, pantaloni, sacouri, costume, veste, fracuri, papioane, cravate etc.  procesul de spălare și curățare Wetcleaning Lagoon este ideal deoarece este foarte prietenos cu mediul și cu produsele, acestea menținându-și culorile.

În cadrul procesului de spălare și curățare ecologică Lagoon sacourile, pantalonii, cămășile, lenjeria, rochiile, fustele, etc. își vor pierde mirosurile neplăcute, mirosurile de transpirație și capătă un miros proaspăt , miros de curat, culoriile recăpătîndu-și tonusul.

Personalul Eco Clean, croitorie, spălătorie curățătorie ecologică Lagoon are obligația de a verifică eticheta fiecărui obiect de îmbrăcăminte și de a citi cu atenție instrucțiunile și simbolurile date de producător.

Personalul curatatoriei și spalatoriei ecologice Eco Clean trebuie să verifice cu atenție fiecare produs și să observe dacă acesta este deteriorat, tocit, uzat, pătat, rupt, dacă are vicii ascunse, dacă există pericol de migrare a culorilor și să informeze clientul.

Pentru produsele care nu au eticheta, personalul calificat al Eco Clean va poate sfătui dar decizia finală este a clientului, prestația de spălare și curățare efectuându-se pe garanția clientului.

Constacteaza-ne direct la: 0212101119 , 0755200011 , 0755200031 pentru programare la interviu

SAU

Completeaza formularul de mai jos    Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate

    Vă rugăm atașați CV-ul dumneavoastră