%Post Title

Curățare Mochetă sau covor? Un serviciu complet de curățare cu colectare și livrare!

În timp ce covoarele servesc pentru a decora, oferind o atingere caldă și confortabilă casei, ele sunt în același timp elemente care necesită curățare continuă, deoarece, fiind situate pe podea, acumulează mucegai, praf, alte particule și microorganisme care, în timp, devin un ecosistem ideal pentru dezvoltarea acarienilor.

 %Post Title

La rândul său, acest lucru poate provoca boli respiratorii sau alergii pentru locuitorii casei, deci este foarte important să știți cum să curățați eficient covoarele. În acest sens, cel mai indicat este să apelați la un un serviciu profesionist de curățare, care include dezinfectarea, colectarea și livrarea covoarelor. Aproximativ 100,000 de bacterii pe centimetru pătrat se pot acumula pe un covor, iar în plus, umiditatea și murdăria generate de lipsa de îngrijire a țesăturilor sunt un teren de reproducere pentru mirosuri neplăcute și germeni, deci este esențial să le curățați în mod regulat.

Eco Clean – soluția pentru toate tipurile de covoare

În acest sens, Eco Clean dispune de toate aparatele necesare unei curățări riguroase. Această metodă vă permite să curățați un covor la prețuri accesibile. Serviciul include, de asemenea, colectarea și livrarea textilelor, în cele mai bune condiții.

Susținută de calitatea îngrijirii sale, de rata scăzută a incidentelor și plângerilor, de implementarea noilor tehnologii și de controlul asupra tuturor proceselor, Eco Clean este una dintre cele mai bune alternative pentru curățarea și îngrijirea tuturor tipurilor de covoare.

Dar nu este suficient doar să aspiră covorul acasă?

În curățarea covoarelor, aspirarea frecventă și curățarea imediată a petelor sunt utile pentru a prelungi durata de viață a țeșăturii, dar realitatea este că aceste metode nu sunt suficiente. Luați în considerare faptul că germenii și bacteriile sunt microorganisme, adică nu pot fi văzute cu ochiul liber (doar microscopic). Ceea ce vedem pe covor ca fiind o pată, se poate îndepărta, dar nu putem pătrunde adânc în țesătură pentru a elimina complet bacteriile. Aici intervin serviciile de curățătorie, deoarece prin intermediul ustensilelor și soluțiilor folosite, toate microorganismele vor dispărea.

Ceea ce nu vedem nu înseamnă că nu există, iar în cazul nostru se aplică pentru faptul că nu putem observa germenii din covoare, dar aceștia sunt prezenți acolo. Insectele, bacteriile și mucegaiul fac parte din locuitorii covoarelor noastre, dacă acestea nu sunt curățate corespunzător. Deci, în acest caz, profesioniștii în curățarea covoarelor sunt mai necesari decât oricând.

Întrucât dispune de echipament ce se bazează pe cele mai recente tehnologii, pentru îndepărtarea acarienilor și a altor microorganisme, Eco Clean este soluția ideală pentru a avea grijă de covoarele tale. De fapt, ar fi imposibil să aveți astfel de echipamente la domiciliu, deci este necesar să apelați la o firmă specializată în spălarea acestor elemente. De asemenea, serviciile oferite includ colectarea și livrarea covoarelor, ceea ce este extrem de util tuturor.