SALUT

hai sa facem cunostinta

ISTORIC
|
TESTIMONIALE
|
DE CE NOI?
|
UNDE NE GASESTI

POVESTEA NOASTRA

cum am crescut

Debut

 • -A luat fiinta Eco Clean
  - Spalatorie / curatatorie ecologica, Brand 100% romanesc cu centrul din strada Polona nr.113A, Bucuresti
 • Am inceput extinderea retelei Eco Clean prin deschiderea unui nou centru in Iancului strada Mihai Bravu , nr.122, sector 2, Bucuresti.
 • Locul 1 in “Topul National al firmelor editia IX 2002” la categoria Servicii sociale, microintreprinderi.
 • Locul 1 pe Bucuresti si pe Romania atribuit de catre Camera de Comert si Industrie a Romaniei editia IX 2002
 • Inaugurarea diviziei de curatenie.
 • Marca Eco Clean devine marca inregistrata ®
 • Am ajuns la 100 de salariati.
 • Am deschis divizia industriala de spalatorie destinata marilor clienti.
 • Am ajuns la 200 de salariati
 • Locul I dupa cifra de afaceri pentru Bucuresti si Ilfov atrbuit de catre Topul national al firmelor private.
 • Am inaugurat tehnologia “Lagoon” la Mall Promenada
 • Am ajuns la un numar de circa 300 de angajati
 • Locul I in Top Afaceri Romania , sectorul 1, Bucuresti
 • Am implementat sistemul “ Lagoon” cel mai modern si ecologic sistem de curatare existent, la toate spalatoriile din reteaua Eco Clean ajungand la cea mai moderna si performanta retea de curatatorii si spalatorii din Romania.

Prezent

TESTIMONIALE

ce credeti voi despre noi

DE CE NOI ?

cele mai complete servicii

-Spălătorie haine si curățătorie chimică ecologică EcoClean


-Spalatorie lenjerie hoteluri


-Spalatorie covoare, mochete si curatatorie covoare, mochete


-Curatatorie haine din piele


-Scos pete haine


-Servicii curatenie profesionala pentru birouri, apartamente, firme, hale si alte imobile


Inaugurata in anul 2000, EcoClean SRL a devenit una dintre companiile romanesti cu traditie in domeniul prestarii de servicii specializate de curatatorie, spalatorie si curatenie adresate atat segmentului de clienti persoane fizice cat si sectorului industrial. Ceea ce a inceput in anul 2000 la initiativa a doi tineri si cu doar trei angajati, a reusit sa ajunga una dintre cele mai moderne retele de spalatorii de haine si curatatorii chimice ecologice din Romania, atat datorita calitatii superioare a serviciilor prestate cat si fidelitatii clientilor nostri, care au inteles ca la noi, ei, clientii nostri, sunt si vor fi intotdeauna pe primul loc. Prima unitate EcoClean de splatorie haine si curatatorie haine ecologica a fost deschisa in Str. Polona, Nr. 113 A, Sector 1, fiind urmata la scurt timp de alte spalatorii de haine si curatatorii chimice ecologice in Bucuresti si Ploiesti. Cu o cifra de afaceri promitatoare, grupul de firme EcoClean format din societati cu activitate de spalatorie haine, spalatorie lenjerie, spalatorie covoare si mochete, curatatorie ecologica LAGOON si curatenie dispune de un numar de circa 300 de salariati atent selectionati in functie de calificare si profesionalism, care au un singur scop: multumirea deplina a clientilor nostri. Personalul angajat este tanar, calificat, flexibil, deschis la tot ce este nou in domeniu si se afla in permanenta la dispozitia clientilor. Managementul societatii este asigurat de persoane cu pregatire economica si tehnica de specialitate ceea ce a dus la o crestere semnificativa a cifrei de afaceri anuale dezvoltand atat segmentul de clienti persoane juridice printre care numeroase firme de prestigiu din domeniul hotelier, industrial si medical, precum si segmentul de clienti persoane fizice, printr-o buna distribuire a centrelor de colectare si productie ale societatii ECO CLEAN spalatorie haine si curatatorie haine chimica ecologica. Utilajele aflate in dotarea EcoClean SRL spalatorie si curatatorie chimica ecologica sunt de ultima generatie ceea ce face posibil ca procesul de curatare haine, spalare haine, spalare lenjerie, uscare si calcare sa atinga cele mai ridicate standarde de calitate si eficienta. In prezent ECO CLEAN spalatorie haine si curatatorie haine chimica ecologica este structurata astfel:

1. Divizia industriala de curatatorie si spalatorie ecologica

inaugurata in iunie 2006 – este una dintre cele mai moderne spalatorii din Romania, fiind unica prin modul de organizare si prin performantele utilajelor.

2. Divizia pentru populatie de curatatorie si spalatorie chimica ecologica de tip LAGOON

este formata din 10 de unitati, spalatorii-curatatorii raspandite in Bucuresti, si Ploiesti. 

3. Divizia servicii curatenie profesionala

asiguram toata gama de servicii pentru curatenie de la apartamente si vile pana la birouri, spitale, clinici, spatii comerciale, depozite si intreprinderi

4. Divizia de alpinism utilitar si industrial

asiguram rezultate exceptionale de curatare si spalare fatade cladiri, structuri de sticla si alte suprafete

5. Divizia servicii de administrare si intretinere imobile

prin aceasta divizie dorim sa fim mai aproape de dvs, sa va usuram munca pentru a va putea concentra exclusiv pe afacerea dumneavoastra.

La cerere putem executa urmatoarele servicii:

• curatenie dupa constructor • curatenie de intretinere • mentenanta instalatiilor • reparatii curente • dezapezire • dezinfectie, dezinsectie, deratizare • intretinere fatade • servicii de facturare, plata utilitatilor precum si urmarirea incasarilor


Scopul nostru este imbunatatirea si largirea continua a gamei de servicii oferite clientilor, iar rezultatele se concretizeaza permanent prin trendul ascendent al numarului clientilor si vanzarilor, precum si prin certificarile obtinute de-a lungul anilor. Astfel, rezultatele inregistrate au condus la premierea EcoClean SRL de catre multe institutii. In viitor, grupul de firme EcoClean SRL urmareste intarirea pozitiei pe piata serviciilor de curatatorie - spalatorie prin deschiderea de noi centre de productie avand in vedere achizitionarea unor de linii tehnologice de mare productivitate, ceea ce va duce la costuri de productie reduse si implicit la o competitivitate mare pe piata serviciilor.

UNDE NE GASESTI

alege cum sa ne contactezi

TE SUNAM NOI

Trimite-ne un mesaj cu numele tău și noi te sunăm înapoi

SCRIE-NE

Trimite un email și spune-ne cum te putem ajuta

SCRIE EMAIL

VINO LA SEDIU

Vizitează-ne direct la sediul cel mai apropiat de tine

VEZI CENTRE